COVID-19 Update

Beste Elaisa Gast,

Omwille van de bijkomende strengere COVID-19 maatregelen werden wij verplicht ons Wellness Restaurant te sluiten. Helaas werden er ook extra beperkingen opgelegd die ervoor zorgen dat wij je geen maximale service, optimale kwaliteit en een intense totaal beleving kunnen aanbieden. Jij staat centraal in ELAISA en daarom hebben wij, met pijn in ons hart, besloten ELAISA tijdelijk te sluiten.

Bij Elaisa hechten we veel belang aan jouw welzijn en gezondheid. Zo is het belangrijk dat je in de sauna steeds je bloedsuikerspiegel op peil houdt. Door de huidige COVID-19 maatregelen komt dit in het gedrang daar het niet toegestaan is enige vorm van voedsel in het gehele wellness – en saunacomplex te consumeren.

Wij volgen de coronamaatregelen op de voet en hopen zo snel mogelijk terug te openen.

Wat gebeurt er met mijn reservatie?

 • Heb je via onze website een reservatie gemaakt en al betaald?
  Jij kan kosteloos jouw boeking omboeken naar een andere datum. Of we bieden jou een digitale cadeaubon aan van het reeds betaalde bedrag, die een geldigheid heeft van 2 jaar. Deze zal via mail in bijlage in je inbox belanden.
  Met deze digitale cadeaubon kan je binnenkort zelf weer een online boeking maken op onze website. Bij de betaling geef je bij cadeaubon je geschenkbon code in die begint met ‘999’ en je tikt vervolgens de resterende nummers die op de cadeaubon staan.
 • Heb je een boeking betaald met een Elaisa cadeaubon?
  Dan zal deze bon terug herop gewaardeerd worden. Na annulering kan je jouw cadeaubon volgende keer gewoon weer opnieuw gebruiken.
 • Heb jij via mail of telefonisch contact een reservatie gemaakt zonder aanbetaling?
  Dan zullen wij jouw boeking volledig annuleren.
 • Heb jij geboekt via een bepaalde voucher?
  Neem even contact met ons op, zodat we jou gerichtere informatie kunnen verschaffen. Jouw boeking zal automatisch geannuleerd worden. Na de heropening zal je hiervan nog gebruik kunnen maken. De geldigheidstermijn zal nader bepaald worden.

Heb je nog andere vragen?

Bekijk dan alvast even onze algemene voorwaarden.

Gelieve het contactformulier in te vullen op onze contactpagina. Onze lijnen zijn momenteel helaas druk bezet.

Aanbod

Ontdek het volledig aanbod van Elaisa

Nieuwsbrief

Ontvang regelmatig het laatste Elaisa nieuws